interton logo

Marc Anthony amerikai/puerto ricoi énekes, színész és TV producer minden idők legnépszerűbb tropical salsa művésze. Két GRAMMY™ díjjal büszkélkedhet és ötször nyerte meg a Latin Grammy Award-ot. Anthony jelenleg a Legacy turnéval járja Amerikát, ahol az FOH hangmérnök Yamaha RIVAGE PM10 keverőpultot használ. Jose Rivera egy szabadúszó hangmérnök és több, mint kilenc éve dolgozik Marc Anthony koncertjein FOH hangmérnökként.

Bővebben...

2019. április 2-5. között kerül megrendezésre Frankfurtban a Prolight + Sound kiállítás, melyen a Yamaha kiállítóként idén is részt vesz. A pro audio szekcióban a gyártó a fő hangsúlyt arra helyezi, hogy az élő koncerthangosítással foglalkozó hangmérnökök számára a világ minden táján az elérhető legjobb rendszert biztosítsa.

Bővebben...

2019. március 19-én kedden 11:00 és 16:00 óra között az ETC fénytechnikai előadást tart „ETC LIVE” néven a MÜPA-ban (Blue Hall), ahol a résztvevők megtapasztalhatják, milyen lehetőségeket rejt a színházak számára egy modern, professzionális világítási rendszer. Az előadáson a világ legkisebb színházának példáján keresztül - többek között - az is bemutatásra kerül, hogy hogyan fonódik össze a világítás a művészettel és a legszínvonalasabb előadásokkal. A rendezvényen a High End Systems mozgókengyeles lámpatesteivel is megismerkedhetnek a résztvevők.

Bővebben...

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.