Az INTERTON Group kivitelezte az MVM Dome (Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok) digital signage rendszerét – interton
MVM_Dome

Az INTERTON Group kivitelezte az MVM Dome (Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok) digital signage rendszerét

2021. december 16-án került átadásra az MVM Dome, ami Európa legnagyobb befogadóképességű kézilabda-arénája. Az INTERTON Group által kivitelezett digital signage rendszer az audiovizuális rendszer részeként, az épület általános megjelenítési funkcióit szolgálja ki. 

Az általunk telepített digital signage rendszer célja az épületben tartózkodók vizuális tájékoztatása, valamint reklámfelületek, változó tartalmak és dinamikus vizuális környezet létrehozása.

A rendszer részét képezi 239 db LCD kijelző, melyek tartalmának szerkesztését, részbeni tárolását és a kijelzőkhöz való eljuttatását a központi digital signage szerver számítógép végzi, az épületben kialakított IT hálózaton keresztül.

A kijelzőkön megjelenő tartalom lehet digital signage videó, kép, RSS feed, html és widget tartalmak, IPTV csatornák, élőkép, helyi csatlakozások képe, illetve további stream fogadására is lehetőség van az épületből. A szinkronizált lejátszás is megoldott az egy térben elhelyezkedő kijelzőkön.

A VIP boxokban QR kód szkennelése után mobiltelefon segítségével, lokálisan vezérelhetők a kijelzők és azok tartalmai. 

Ezen felületek teljes mértékben testreszabva, a felhasználói igényeket kielégítve kerülnek kialakításra a kívánt arculatba való illesztéssel.

A rendszer részeként a vezérlési feladatok ellátására QSC Q-SYS Core 8 Flex rendszerprocesszort telepítettünk, ami a HTML5 alapú felhasználói felületek biztosításáért felel.

.

INTERTON Group – Szenvedéllyel megalkotjuk, amit megálmodtál

Fotó:https://hu.wikipedia.org/wiki/MVM_Dome és napiujsag.hu