Bemutatjuk a Luminex GigaCore 30i hálózati switchet – interton
Luminex Gigacore 30i

Bemutatjuk a Luminex GigaCore 30i hálózati switchet

A Luminex GigaCore 30i hálózati switchet a dobozból kiemelve azonnal használatba is vehetjük, hiszen a gyártó optimalizálta a legfejlettebb AV protokollokkal való használatra. 

Az előre konfigurált QoS, IGMP multicast és PTPv2 beállítások biztosítják a rendkívül stabil hálózati környezetet a legigényesebb időkritikus hangprotokollok, például Dante™, AES67, Q-SYS, NDI™ és sok más protokoll számára.

A GigaCore 30i switch 1000 W-os PoE kapacitással bír, képes a piacon kapható bármely IP PTZ kamera vagy hangszóró meghajtására. Az eszköz PWM vezérelt ventilátorokkal szerelt, alacsony zajkibocsátással rendelkezik, így akár színházakban vagy stúdiókban is jól használható.

A switch egy egyszerű webes feleület segítségével kezelhető, IT szaktudás nélkül is egyszerűen konfigurálható. Minden port mellett RGB LED található, így a felhasználó az előlapra tekintve is meg tudja állapítani, melyik port melyik Group-ban (VLAN-ban) van éppen. Redundáns tápegység segíti a stabilitás további növelését.

A PoE++ kialakítás minden réz porton lehetővé teszi bármely ma elérhető PoE-eszköz csatlakoztatását. A GigaCore 30i ideális megoldás fix telepítésű AV-hálózatokhoz, egyéb integrációkhoz, valamint turnékon a világítás, hang és videó jeleinek kezelésére.

A LUMINEX eszközeit az INTERTON Group kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon.