Az INTERTON Egyetem MIAMI rendezvényen bemutatjuk: Kerekasztal-beszélgetés Bombera Krisztina vezetésével – interton
INTERTON Egyetem MIAMI kerekasztal-beszélgetés Bombera Krisztina vezetésével

Az INTERTON Egyetem MIAMI rendezvényen bemutatjuk: Kerekasztal-beszélgetés Bombera Krisztina vezetésével

2023. november 23-án kerül megrendezésre az INTERTON Egyetem MIAMI, ahol többek között mesterséges intelligecia témában láthatnak kerekasztal-beszélgetést a résztvevők Bombera Krisztina (író, műsorvezető) vezetésével.

A MIAMI egy mozaikszó, jelentése: MI A Mesterséges Intelligencia. Idén mindegyik előadás ehhez a témakörhöz kapcsolódik. Ráadásul egyetlen napon két rendezvénnyel is várjuk az érdeklődőket, melyek a helyszínen személyesen, illetve stream segítségével online is megtekinthetők!

A kerekasztal-beszélgetés tartalmából:
Az MI segít megoldani az emberiség nagy, közös problémáit, több erőforrásunk marad szintet lépni tudásban, emberségben, együttműködésben. Hiszen csak ezekben nyújthatunk majd többet az MI-nél. Mindeközben számíthatunk az MI fejlesztők és a szabályozók felelős működésére, az emberi biztonság garanciáira. Persze mindig lesznek MI rosszfiúk is, „a bunyó folytatódik” – ahogy Mérő László mondaná.

De mi van, ha semmi okunk bízni abban, hogy az MI segítségével megoldjuk sürgető közös problémáinkat? Eddig sem azért voltunk tétlenek, mert nem tudtuk, mi a teendő a globális klímaválság megfékezéséért, vagy jobb kormányzással, jobb versenyszférával az esélyegyenlőség növeléséért. Nem azért ültünk tétlenül, mert az MI tudja csak a jó megoldásokat. Hanem azért, mert nem voltunk képesek a helyes kollektív cselekvésre.

Segíthet az MI jobb emberré tenni bennünket? Válnak-e az egyének, kormányzatok, vállalatok is jól „promptolhatóvá” a jövőben?

Milyen bunyó lesz ez?
Bombera Krisztinával beszélget: Dr. Mérő László és Dr. Rab Árpád

A rendezvényen való részvétel és a közvetítés megtekintése ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Az INTERTON Egyetem MIAMI rendezvényen további audiovizuális és informatikai előadásokat láthatnak az érdeklődők. 

Kattints ide és ismerd meg a teljes programot!

Kérdés esetén kérjük, írj nekünk az info@intertongroup.com e-mail címre.