Az INTERTON Egyetem MIAMI rendezvényen bemutatjuk: Értékválasztások, kihívások és sikerek – interton
INTERTON Egyetem MIAMI Dr. Rab Árpád

Az INTERTON Egyetem MIAMI rendezvényen bemutatjuk: Értékválasztások, kihívások és sikerek

2023. november 23-án kerül megrendezésre az INTERTON Egyetem MIAMI, ahol többek között „Értékválasztások, kihívások és sikerek” címmel tart előadást Dr. Rab Árpád (jövőkutató, NKE ITKI tudományos főmunkatárs, NMHH MI kutatásvezető).

A MIAMI egy mozaikszó, jelentése: MI A Mesterséges Intelligencia. Idén mindegyik előadás ehhez a témakörhöz kapcsolódik. Ráadásul egyetlen napon két rendezvénnyel is várjuk az érdeklődőket, melyek a helyszínen személyesen, illetve stream segítségével online is megtekinthetők!

Az előadás tartalmából:
A mesterséges intelligencia fejlesztések a jövő kihívásait megoldani igyekvő emberiség technológiai fejlesztéseibe természetesen illeszkedő, mély társadalmi és gazdasági újraprogramozást elindító változások. Milyen tükröt tart elénk az automatizáció és a kihelyezett döntéshozatal terjedése? Mit látunk a tükörben, és mik a válaszaink rá? Illetve, mire válasz maga a mesterséges intelligencia, mi a társadalmi megoldóértéke? Az előadásban a mesterséges intelligencia működésének megértése mellett a közeljövőre gyakorolt hatásait is igyekszünk feltérképezni, és az ezekre adható sikeres egyéni, illetve üzleti stratégiákat térképezzük fel.

A rendezvényen való részvétel és a közvetítés megtekintése ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Az INTERTON Egyetem MIAMI rendezvényen további audiovizuális és informatikai előadásokat láthatnak az érdeklődők. 

Kattints ide és ismerd meg a teljes programot!

Kérdés esetén kérjük, írj nekünk az info@intertongroup.com e-mail címre.