Új robotlámpa a CLF Lighting-tól: Poseidon Hybrid – interton

Új robotlámpa a CLF Lighting-tól: Poseidon Hybrid

Nagyobb termekben, helyiségekben sokszor szükség lehet késleltetett, ún. delay hangsugárzók telepítésére annak érdekében, hogy a színpad előtt elhelyezett hangsugárzó-rendszert kiegészítsük azért, hogy a távolabb elhelyezkedő közönség is ugyanazt a zenei élményt élvezhesse, mint az első sorokban ülők.Megjelent a CLF Lighting Poseidon Hybrid kültéri robotlámpa, ami a Poseidon Beam testvére. A Beamtől eltérően a Hybrid már nem fix nyitásszöggel rendelkezik, hanem nagy nyitásszögű lencsével került felszerelésre, ami 2-45 fok között változtatható.

Természetesen a Hybrid is tartalmazza azokat a lehetőségeket, amiket a Beamben megtalálunk. Ilyen a CMY színkeverés, a 2 gobó kerék és a szín gobó kerék, a 3 féle prizma és a motoros fókusz.

 

A Hybrid azonban kapott egy animációs tárcsát is. A lámpa DMX, RDM, WDMX vezérlési lehetőségekkel szerelt. Nem elfelejtendő tulajdonságát pedig neve is jelzi, hisz IP 65 védett. Az állítható zoomnak köszönhetően széles felhasználási spektrumban alkalmazható. 2 fokosra nyitott, koncentrált, erős fényében még 50 méterre is 11 625 Lux fényerő mérhető. Ezt a fényerőt egy Ushio 400W LL izzó szolgáltatja.

A CLF Lighting eszközeit 2017 óta, kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group.