Itt a Heil Sound új kapszulája – interton
Heil Sound RC37

Itt a Heil Sound új kapszulája

Megszoktuk a Heil Sound-tól, hogy nem vicceli el a dolgokat – velem ellentétben -, de most befagyott az én humorérzékem is és ez nem a januárnak köszönhető.

Ha ismeritek a PR37-es vezetékes kézimikrofonjukat, akkor már értitek, miért nem térek magamhoz. Az említett típus selymes mélyhangjai és felsőközép tartományának részletessége most egy cserélhető fejbe (is) beköltözik, így bővítve az eddig az RC22 és RC35-ből álló palettát, RC37 néven.

Az említett típusok Shure vezeték nélküli rendszerekkel kompatibilisek, de a megfelelő átalakító használatával „Sennheiser-környezetben” is jól érzik magukat!

A kosár és maga a teljes felépítmény kiválóan csökkenti az úgynevezett kéz-zajokat, a nagymembrános, dinamikus kapszula hihetetlen beszédérthetősége pedig igazi nehézfegyverzetté teszi a vele szerelt egységeket.

Ha minden igaz, ennek 2024 nyarán már mi is örülhetünk, akkor érkeznek ugyanis az első példányok! Addig se veszítsük el a „fejünket”, de ha mégis megtörténik, a Heil Sound azt is tudja helyettesíteni egy jobb megoldással. Oké, kiolvadtam.

G.  A.