Új High End Systems robotlámpa: SolaFrame Studio – interton
ÚJ HIGH END SYSTEMS robotlámpa

Új High End Systems robotlámpa: SolaFrame Studio

A SolaFrame Studio egy ventilátor nélküli, konvekciós hűtéssel ellátott lámpatest, amely kiváló minőségű spektrális teljesítményt, és csendes működést biztosít. A világítótest a fül számára szinte „láthatatlan’’, ám a szemnek lélegzetelállító vizuális élményt nyújt.

A lámpa konvekciós hűtéssel rendelkezik, így nincs szükség ventilátorra. A SolaFrame Studio lámpa jellemzői:

•    kiváló minőségű, 13 lencsés optikai rendszer
•    szabadalmaztatott Lens Defogger
•    rendkívül erős 5,5 – 57 fokos zoom
•    lineáris CMY / CTO színkeverő rendszer
•    hét színből álló és cserélhető színes gobók
•    négy késből álló fényhatároló-rendszer a fénysugár alakításának teljes szabályozásához
•    16 késes írisz a rendkívül szűk fénysugár-effektusokhoz
•    hét cserélhető forgó gobó
•    lineáris prizma a szabályozott minta replikációhoz

Ma már lényegesen egyszerűbb dolgunk van ennek az értéknek a beállításánál, ugyanis nem szükséges semmilyen különleges eszköz, a legtöbb digitális keverőpultban, de akár belső DSP-vel ellátott hangsugárzók menüjében is találkozhatunk ezzel az opcióval.
A QSC K.2 és KS széria aktív hangsugárzóinak menüiben is fellelhetjük ezt a lehetőséget és egyszerű, felhasználóbarát módon be is állíthatjuk. Mindenekelőtt szükséges azonban, hogy a két hangsugárzó közötti távolságot – lehetőségeinkhez mérten – a legpontosabban megállapítsuk. Ezután a mért értéket akár méterben is megadhatjuk a hangsugárzó DSP menüjében. Lehetőség van még persze milliszekundumban, vagy az angolszász rendszer szerinti lábban megadni a távolságot.

Tania Lesage, a High End Systems márkamenedzsere hozzátette: „Az automatizált világítás és újabban a LED-es lámpatesteknél használt úttörő technológiák, valamint a ventilátor nélküli technológiák esetében szakértelmünk bizonyított. Ezt számtalan installáció támasztja alá világszerte. A sokéves tapasztalatunk és műszaki szakértelmünk, valamint az ügyfélszolgálatunk együttműködésének köszönhetően alkottuk meg az új SolaFrame Studio-t, amire hihetetlenül büszkék vagyunk.” A High End Systems ventilátor nélküli berendezéseiről további információt a highend.com/silentpartners oldalon találsz.

Bővebb információért keress minket elérhetőségeinken!
A High End Systemskizárólagos magyarországi forgalmazója az INTERTON Group.