Jótékonysági rendezvény a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekekért – interton
Jótékonysági rendezvény

Jótékonysági rendezvény a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekekért

Az INTERTON Group számára fontos, hogy támogasson olyan alapítványokat, szervezeteket, akik segítenek az önhibájukon kívül rászorulókon és a támogatás révén magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthatnak. 2022. június 16-án az Alice Hotel Budapestben került megrendezésre a Szemes Optics Coffee és a KIKAPCS. Alapítvány együttműködésével az a kampányindító rendezvény, ahol a különleges design-al megálmodott szemüvegek és napszemüvegek értékesítéséből befolyt összeg jelentős részét a KIKAPCS. alapítvány támogatására fordították.

A KIKAPCS. Alapítvány küldetése, hogy kedvezményes kikapcsolódást és közösséget biztosítson olyan családok számára, akik sajátos nevelési igényű (SNI) gyermeket nevelnek, akik többek között látássérültek.

A rendezvényt a Szemes Optics Coffee szervezte, akik az esemény előtt pár nappal a hangosítás terén egy kis bajba kerültek. Kollégánk a közösségi médiában látta meg segítségkérésüket, melyre azonnal reagált, így hangtechnikai eszközökkel és azok üzemeltetésével tudtunk hozzájárulni az eseményhez. 

KIKAPCS és Szemes jótékonysági koncert

A hangosítás fontos része volt a rendezvénynek, hiszen a konferálások mellett különböző zenei produkciók is színesítették a programot.

A rendezvény remekül sikerült, a résztvevő kollégáinknak ezúton is gratulálunk!


Bővebben a KIKAPCS. Alapítványról: https://www.kikapcs.eu/