Átadtuk karácsonyi adományunkat – interton
INTERTON Group karácsonyi adomány

Átadtuk karácsonyi adományunkat

Az INTERTON Group számára fontos, hogy támogasson olyan alapítványokat, szervezeteket, akik segítenek az önhibájukon kívül rászorulókon és a támogatás révén magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthatnak.

2022. december 15-én professzionális hangtechnikai eszközökből álló karácsonyi adományunkat átadtuk a Maroshegyi Gyermekekért Alapítvány részére.

A Maroshegyi Gyermekekért Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy a Székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskola közösségének oktatási feltételeit javítsa, a nevelő munka feltételeit magasabb szinten megteremtse, segítse a tanulók képességük szerinti kibontakozását és támogassa a hátrányos helyzetű tanulókat.

Az iskolában a tanév során sok rendezvényt bonyolítanak: iskolai ünnepségek, hagyományőrző napok, Szülők- nevelők bálja, kulturális bemutató, iskolai szervezésű versenyek, osztályprogramok, Mikulás, farsang, pályaorientációs nap, gyereknap és egyéb tematikus programok.

Ezen programok megvalósításában nyújt segítség az adomány. Bízunk benne, hogy az átadott eszközök hosszú évekig szereznek majd örömöt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!