Átadtuk karácsonyi adományunkat – interton
INTERTON Group karácsonyi adomány átadás a Mancs a Kézben Egyesület részére

Átadtuk karácsonyi adományunkat

Az INTERTON Group számára fontos, hogy támogasson olyan alapítványokat, szervezeteket, akik segítenek az önhibájukon kívül rászorulókon és a támogatás révén magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthatnak.

2023. december 18-án professzionális hangtechnikai eszközökből álló karácsonyi adományunkat átadtuk a Mancs a Kézben Egyesület részére.

A Mancs a Kézben Egyesület küldetése segíteni a bajbajutottakon személykereső mentőkutyákkal, tanítani a fiatalokat az állatvédelemre és a felelősségteljes kutyatartásra, népszerűsíteni az önkéntes munkát, építeni a társadalmi szerepvállalást.

Céljuk minél több eltűnt személy felkutatása, minél több élet megmentése. A csapat tagjai részt vettek többek között a 2023-as törökországi földrengés túlélőinek kutatásában is.

Nagy álmuk egy olyan mentőkutya kiképző központ létrehozása, ahol a megfelelő technikai és környezeti feltételek mellett tudnak a kutyáikkal felkészülni az életmentésre önkénteseik és más mentőszervezetek.

Nagy öröm számunkra, hogy karácsonyi adományunkkal egy lépéssel közelebb segíthettük az egyesületet az álom megvalósításához!