Itt a Yamaha új digitális keverőpultja, a DM3 – interton
Yamaha DM3 digitális keverőpult

Itt a Yamaha új digitális keverőpultja, a DM3

Megjelent a Yamaha legújabb digitális keverőpult családja, a DM3 széria, amely újraértelmezi a kompakt digitális keverőpultok világát. 

Az új DM3 mindössze 6,5 kg, 32 cm széles, és 45 cm mély. A szérián belül két modell érhető el, a DM3 standard, és a DM3, utóbbi Dante protokoll képes. 

Yamaha DM3 digitális keverőpult

A keverőpult 48kHz és 96kHz üzemre is képes, a fizikai kezelőfelületen pedig 8 darab motoros toló fadert és egy 9”-os érintőkijelzőt találunk. A Yamaha új pultja 16 db fizikai analóg bemenetet kínál, a Dante-s verzió pedig ugyanennyi Dante inputot képes kezelni.

Yamaha DM3 digitális keverőpult

A szoftverben elérhető a “free patch”, így ellentétben a TF szériával szabadon patch-elhetők a bemeneti források. A DM3-ban helyet kapott egy 18 in/out USB interfész is, így 18 csatorna rögzítésére és visszajátszására is alkalmas, illetve akár hangkártyaként is használhatjuk a pultot. Összesen 6db mix-bus, 2db mátrix bus, 1db stereo main bus, és 2db FX Engine található a pultban. Ezeken felül 6 db szabadon konfigurálható felhasználói gomb is rendelkezésre áll a pulton.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a Yamaha DM3 keverőpult, keress minket elérhetőségeinken, mert előzetes időpont egyeztetés után bemutatótermünkben akár ki is próbálhatod!


UPDATE! Új kiegészítő szoftverek a DM3 keverőpulthoz!

DM3 Editor – Segítségével otthon elkészítheted a DM3 pulthoz tartozó mentésedet, illetve használat közben egy MAC/PC alapú számítógépről kezelheted a keverőt.

DM3 Stagemix – Ez egy iPad kompatibilis kezelőszoftver a DM3 keverőpultokhoz.

DM3 Monitormix – Ez egy kifejezetten monitorkeverésre fejlesztett telefonos applikáció a DM3-hoz, amely segítségével a zenész saját magának állíthatja be a monitorrendszerét, a telefonja segítségével.

ProVisionare Control/Touch – A DM3 installációs alkalmazásaihoz nyújtanak segítséget ezek az applikációk.