Az ETC bemutatja a High End Systems Ministar robotlámpát – interton
High End Systems Ministar robotlámpa

Az ETC bemutatja a High End Systems Ministar robotlámpát

Megjelent a High End Systems Ministar névre keresztelt robotlámpája, ami rendkívül sokoldalú, ugyanakkor kivételes teljesítményt kínál megfizethető áron.

Kompakt méretével, átütő teljesítményével és professzionális funkciókészletével a Ministar jó választás a legtöbb kis és közepes méretű helyszín eseményeihez a specifikációt és a költségvetést is figyelembe véve. A robotlámpába a VersaColor és QuadraTech technológia került beépítésre. Ez a két technológia lenyűgöző vizuális effektusok és színkombinációk létrehozását teszi lehetővé.

A Ministar-ban egy 300 W-os LED dolgozik, 9 700 lumen feletti teljesítményt nyújtva. A két gobo tárcsa, valamint az animációs kerék széles lehetőséget biztosít a texturális manipulációkhoz. A változtatható frost-tal és a forgó prizmával további lehetőségek nyílnak a különleges effektek létrehozására. Zoom-ja 6,5° – 48° között állítható, ami széles felhasználási kört tesz lehetővé. A Ministar rendkívül könnyű, mindössze 16 kg, ami nagy előnyt jelent majd a telepítések során.

Ha szeretnél többet megtudni erről az eszközről, keress minket elérhetőségeinken!