Az INTERTON Egyetem MIAMI rendezvényen bemutatjuk: Az androidok álmodnak elektronikus bárányokkal! – interton
INTERTON Egyetem MIAMI Bedzsula Ádám

Az INTERTON Egyetem MIAMI rendezvényen bemutatjuk: Az androidok álmodnak elektronikus bárányokkal!

2023. november 23-án kerül megrendezésre az INTERTON Egyetem MIAMI, ahol többek között „Az androidok álmodnak elektronikus bárányokkal!” címmel tart előadást Bedzsula Ádám (rendező, kreatív producer, VJ, AI művész).

A MIAMI egy mozaikszó, jelentése: MI A Mesterséges Intelligencia. Idén mindegyik előadás ehhez a témakörhöz kapcsolódik. Ráadásul egyetlen napon két rendezvénnyel is várjuk az érdeklődőket, melyek a helyszínen személyesen, illetve stream segítségével online is megtekinthetők!

Az előadás tartalmából:
A mesterséges intelligenciával való képalkotás eredete, múltja, jelene és potenciális jövője. Az előadás során az érdeklődők megismerkedhetnek az AI generált képi tartalmak műkődési elvével, a főbb modellekkel és azok használati módjával és lehetőségeivel, bepillantást kapnak mi mindenre lehet és érdemes használni a Stable Diffusion-t, milyen képalkotási területeken integrálható ez a rendszer és milyen hatása van és lesz vagy várhatóan lehet a vizuális kreatív szakmákra, illetve hogyan alakítja át a mesterséges intelligencia az alkalmazott és képzőművészek munkamódszereit.

A rendezvényen való részvétel és a közvetítés megtekintése ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Az INTERTON Egyetem MIAMI rendezvényen további audiovizuális és informatikai előadásokat láthatnak az érdeklődők. 

Kattints ide és ismerd meg a teljes programot!

Kérdés esetén kérjük, írj nekünk az info@intertongroup.com e-mail címre.