Ez történt a d&b audiotechnik hangtechnikai bemutatókon – interton
INTERTON Egyetem Labor d&b audiotechnik hangtechnikai bemutató

Ez történt a d&b audiotechnik hangtechnikai bemutatókon

2022. április 12-13-án a német d&b audiotechnik szakemberei Magyarországon jártak és az INTERTON Egyetem Labor keretein belül hiánypótló, magas színvonalú hangtechnikai előadásokat és bemutatókat tartottak.

Az első napon az elektroakusztikáé volt a főszerep. James Riches (d&b audiotechnik) fáradhatatlanul, játékos és interaktív módon ismertette a téma alapjait, fortélyait, érdekességeit. Óriási érdeklődés övezte ezt az előadást, ám a hatékony információátadás érdekében csak korlátozott létszámban tudtuk az érdeklődőket fogadni, így pár nap alatt minden hely elkelt.

Aki bejutott, biztosan nem bánta meg, hiszen olyan visszajelzéseket kaptunk a hangtechnikusoktól a rendezvény után, mint:

 

„Életem egyik legjobb szakmai előadása volt.”

„Nem kezdő hangosítóként (több mint 25 éve szenvedélyem az akusztika) vettem részt a rendezvényen, ennek ellenére számomra is rávilágított néhány szakmai részlet más szemszögből való értelmezésére.”

„Nagyon tetszett, főleg az Öveges professzor-szerű közérthető előadásmód. Ez hiánypótló volt!!!!!!”

 

A második napon szintén James Riches tartott előadásokat, ekkor a d&b audiotechnik XSL szériával, a gyártó legújabb, szélessávú, irányított hangsugárzó családjával ismerkedhettek meg a résztvevők, valamint az E, Y, A és az SL széria többi modelljét is meghallgathatták.

Ezúton is köszönjük minden résztvevőnek, akivel találkozhattunk az INTERTON Egyetem Labor rendezvénysorozat keretein belül megrendezett d&b audiotechnik elektroakusztikai szemináriumon és hangtechnikai bemutatón!

Reméljük, nektek is annyira tetszett a két nap programja, mint amennyire mi is élveztük őket résztvevőként. Ha tehetitek, tartsatok velünk a következő INTERTON Egyetem Labor rendezvényeken is, amik az ősz folyamán kerülnek megrendezésre.

 

A d&b audiotechnik eszközeit 2012 óta, kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group.