TOA – interton
TOA logo colored

TOA

Az 1934-ben Japánban, Kobe városában alapított vállalat világelső a professzionális elektroakusztikai és kommunikációs berendezések gyártása és fejlesztése területén. Olyan szabadalmak és úttörő megoldások fűződnek nevéhez, mint pl. a reflex tölcséres hangsugárzó vagy a nagyformátumú digitális keverőpultok.

A TOA név a világ minden pontján a minőséget és megbízhatóságot jelenti. A TOA Corporation Dél-Afrikától, Szöulon keresztül Londonig, az atomerőműtől az Olimpiáig páratlan referenciákkal és tapasztalattal rendelkezik.

Termékei közül a fontosabbak: hangsugárzók, teljesítményerősítők, stúdiótechnikai berendezések, hangrendszerek, hangosítástechnikai építőelemek, vezeték-nélküli mikrofonok, hagyományos és IP alapú intercom rendszerek, konferencia- és CCTV rendszerek.

A hangközpontok széles skálája a kompakt, egyszerű felépítésű központoktól, a modulárisan bővíthető processzor vezérelt egységeken át, a teljesen digitális rendszerű, mátrix-szervezésű IP alapú rendszerekig.

A TOA 100V-os rendszerei az általános információk közlésén, háttérzene bejátszásán kívül alkalmasak a különleges igényeket támasztó, fokozott megbízhatóságot igénylő MSZ EN 60849 és MSZ EN 54 szabványcsoportoknak megfelelő vészhangosító rendszerek kivitelezésére.

A TOA eszközeit 1996 óta, kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group.

Bővebben:  www.toa.eu