QSC – interton
QSC logo colored

QSC

Az 1968-ban alapított QSC székhelye Costa Mesa, California. A világ egyik vezető professzionális hangtechnikai gyártójának nevéhez több szabadalom fűződik, termékei között erősítőket, aktív és passzív hangsugárzókat, line array rendszereket, rendszerprocesszorokat és hálózati audio rendszereket egyaránt találunk. A QSC professzionális eszközei három fő felhasználási területen alkalmazhatók: mobil, installáció és mozi.

A gyártó Q-Sys™ néven egy átfogó, integrált rendszerplatformot hozott létre, mely az audio bemenetektől a hangsugárzókat meghajtó erősítőkig tartó teljes jelutat lefedi. A Q-Sys™ végzi a szükséges audió jelfolyam elosztását, feldolgozást, vezérlést és monitorozást. Ideális választás stadionokba, sportcsarnokokba, élményparkokba, színházakba, repülőterekre, szállodákba, kaszinókba, templomokba, oktatási intézményekbe, vagyis minden olyan létesítménybe, ahol összetett, de egyszerűen kezelhető audió megoldásra van szükség.

A QSC nemzetközi elismertségét és sikereit a megbízhatóság és a teljesítmény folyamatosan új szintre emelésének köszönheti, amelyet az úttörő technológiák fejlesztésén keresztül ért el.

Az INTERTON Group 2006 óta kizárólagosan képviseli és forgalmazza a QSC termékeit Magyarországon.

A QSC Q-Sys™ egy átfogó, integrált rendszerplatform, mely a nagy kapacitású központi processzorainak köszönhetően, a több száz audio csatorna kezelésén túl intelligens és komplex vezérlési feladatok ellátását is biztosítja. A vezérlő felület lehet hálózatba kötött számítógép, okos telefonok, tabletek, vagy a QSC gyári vezérlő felületei: fali nyomógombok és fali vagy asztali érintőképernyők. Az egyedi grafikus vezérlőfelületeken vagy egyszerű nyomógombos panelekkel a teljes audiovizuális rendszer vezérelhető, beleértve a hangosítástól kezdve a kijelző eszközöket (pl. LCD kijelző, projektor), a teremvilágítást, sötétítést vagy bármilyen más, kívülről vezérelhető rendszert ill. berendezést.

Bővebben:  www.qsc.com