Listen Technologies – interton
Listen Technologies logo

Listen Technologies

Az amerikai székhelyű Listen Technologies megoldásai között alapvetően vezetéknélküli hallássegítő eszközöket találunk, melyek az információ közlését és megértését segítik, legyen szó akár egy múzeumi túráról, kiállításról, zajos környezetben zajló gyárlátogatásról, vagy bármilyen csoportos eseményről, ahol a tájékoztatást hallaniuk kell, de ide tartoznak a hallássérülteket segítő megoldások is.

A Listen Technoligies eszközei rádió frekvenciás (ListenTALK, ListenPortable), infravörös (ListenIR) és WiFi (Listen Everywhere) kapcsolaton keresztül is kommunikálnak. Utóbbi a Listen EVERYWHERE® segítségével képes okostelefonokra küldeni az audio jeleket, így egy költséghatékony és egy meglévő épületben utólagosan is könnyen telepíthető megoldást biztosít.

A Listen Technologies erőt és tisztaságot kölcsönöz a hangoknak, melyek olyan megoldásokkal gazdagítják az emberek életét, amik leküzdik a zajjal és távolsággal kapcsolatos kihívásokat és a halláskárosodással élőknek pontos és személyre szabott hangot biztosít bármilyen beállításban vagy környezetben.

Ezeket a megoldásokat – és a mögöttük álló embereket – annak a mély megértése motiválja, hogy mit jelenthet az emberek számára, hogy nem hallják őket és a hit, hogy mindenkinek képesnek kell lennie tiszta hangokkal kommunikálni.

Bővebben:  www.listentech.com