Digitális kreatívok – interton

Digitális kreatívok

A tartalom az élmény forrása

Valljuk, hogy az audiovizuális rendszereken megjelenő tartalmakból fakad a látogatói élmény. Lehet bármilyen kitűnő felbontású egy kijelző, a hatást a rajta megjelenő képek vagy videók minősége és kreativitása határozza meg. Digitális kreatív üzletágunk célkitűzése ezen audiovizuális tartalmak megalkotása, a koncepciótól indulva a komplett megvalósításig.

digitális megjelenítő-rendszerek

Az INTERTON Group a digitális megjelenítő rendszerekkel kapcsolatos teljeskörű szolgáltatást biztosít. Ennek elemei: a rendszerek alkalmazhatóságával, telepítésével, fejlesztésével kapcsolatos tanácsadás és tervezés, a rendszerek telepítése, üzemeltetése, bérbeadása, karbantartása, illetve a megjelenítendő kommunikációs tartalmak tervezése és elkészítése.

digitális tartalomszolgáltatás

Az INTERTON Group kizárólagosan forgalmazott digitális megjelenítő rendszerei a kommunikációs tartalom és az audiovizuális érzékelés új, közös dimenzióját hozzák létre.

Az INTERTON Group digitális tartalomszolgáltatásának területei: audiovizuális épületfestés, 3D mapping, living surface, digital signage, fényjáték, LED fal, interaktív kijelző rendszerek, hologram.

Az INTERTON Group digitális tartalomszolgáltatása a művészeti területeken (színház, koncert, mozi) valamint a tömegtájékoztatás, szórakoztatás, reklám területén is páratlanul modern és hatékony lehetőségeket biztosít.

Az INTERTON Group a megjelenítő-rendszereken alkalmazható tartalmak ügynökségi értékesítésével is foglalkozik.

Digitális kreatívok