Pick Aréna – interton
Pick Aréna
Pick Aréna
Pick Aréna
Pick Aréna
Pick Aréna
Pick Aréna
Pick Aréna
Pick Aréna

Pick Aréna

A Pick Arénában átadott hangosítási rendszer a legkorszerűbb Q-LAN és Dante hálózati audio rendszerekre épül, alapját a tetőszerkezeten elhelyezett, 14 fürtre elosztott d&b audiotechnik hangsugárzók alkotják. A hangsugárzók kiválasztásánál fontos szempont volt a méret, a tömeg és a megfelelő hangnyomás.

Az egyik legnagyobb kihívás az ilyen méretű csarnokok esetében a pálya hangosítása. A telepített rendszerrel jó beszédérthetőséget, magas hangnyomásszintet és zenei hangminőséget valósítottunk meg.
Az arénában telepített, zónákra osztott épülethangosítási rendszer komplex ugyan, ám üzemeltetését a QSC Q-Sys rendszer fogja össze, ami könnyebb kezelhetőséget biztosít.

Az INTERTON Group által telepített vizuáltechnikai rendszer magában foglalja a pálya fölött elhelyezett központi, 220 négyzetméteres felülettel rendelkező LED kockát, a 90 méter hosszú perimeter LED-et, a mellvéden elhelyezett 210×0,75 méteres LED-et, a 72 négyzetméteres eredménykijelző LED-eket, a sajtóterem kijelzőjét, a goal sport rendszert, valamint digital signage rendszer is telepítésre került a csarnok teljes területén. Ezeken felül LED falat alkalmaztunk digital signage megjelenítőként és a sajtótájékoztató teremben háttérként is. Minden telepített LED fal az általunk forgalmazott Expromo gyártmánya.

Információ
Szolgáltatások:: Épülethangosítás, Helyi hangosítás, Megjelenítők
Megvalósítás:: 2021, Szeged
Kategória:: Sportlétesítmény
Dátum: