Magyar Zene Háza – interton

Magyar Zene Háza

A Magyar Zene Háza többfunkciós létesítmény, az INTERTON Group által kivitelezett rendszerek biztosítják az előadások, konferenciák, koncertek és hasonló kulturális események audiovizuális hátterét.
A telepített rendszerek magukba foglalják az épülethangosítást, az előadótermek audiovizuális rendszereit, a vezérlőrendszert, a belső kommunikációs rendszert, a nagyothallók akadálymentesítését, a hatásvilágítási rendszert, a hangdóm audiovizuális rendszereit, valamint a későbbi bővítéshez szükséges broadcast és audio előkábelezést.

A teljes AV eszközparkot egy integrált, egyedi grafikus felületekkel rendelkező vezérlőrendszer fogja össze, melynek köszönhetően az üzemeltetés rendkívül egyszerű és gazdaságos. A korszerű, IP alapú megoldások hatalmas rugalmasságot biztosítanak, ugyanakkor a kipróbált technológiák és a rendszer felépítése is a maximális stabilitást és megbízhatóságot szolgálják.
Legalább ennyire fontos számunkra, hogy az általunk telepített rendszerek hosszú ideig szolgálják a felhasználókat, ezért alapelv a bővíthetőség: a későbbiek során új szoftveres és hardveres komponensek egyszerűen illeszthetőek a meglévőkhöz.

Fotó: facebook.com/magyarzenehaza

Információ
Szolgáltatások: Épülethangosítás, helyi hangosítás, konferenciarendszer, mobil audio, akadálymentesítés, intercom, megjelenítők, interaktív kijelzők, hatásvilágítás, mobil vizuáltechnika, integrált vezérlés
Megvalósítás: 2021, Budapest
Dátum: