Magyar Zene Háza – interton
Magyar Zene Háza
Magyar Zene Háza
Magyar Zene Háza
Magyar Zene Háza
Magyar Zene Háza
Magyar Zene Háza
Magyar Zene Háza

Magyar Zene Háza

A Magyar Zene Háza többfunkciós létesítmény, az INTERTON Group által kivitelezett rendszerek biztosítják az előadások, konferenciák, koncertek és hasonló kulturális események audiovizuális hátterét.
A telepített rendszerek magukba foglalják az épülethangosítást, az előadótermek audiovizuális rendszereit, a vezérlőrendszert, a belső kommunikációs rendszert, a nagyothallók akadálymentesítését, a hatásvilágítási rendszert, a hangdóm audiovizuális rendszereit, valamint a későbbi bővítéshez szükséges broadcast és audio előkábelezést.

A teljes AV eszközparkot egy integrált, egyedi grafikus felületekkel rendelkező vezérlőrendszer fogja össze, melynek köszönhetően az üzemeltetés rendkívül egyszerű és gazdaságos. A korszerű, IP alapú megoldások hatalmas rugalmasságot biztosítanak, ugyanakkor a kipróbált technológiák és a rendszer felépítése is a maximális stabilitást és megbízhatóságot szolgálják.
Legalább ennyire fontos számunkra, hogy az általunk telepített rendszerek hosszú ideig szolgálják a felhasználókat, ezért alapelv a bővíthetőség: a későbbiek során új szoftveres és hardveres komponensek egyszerűen illeszthetőek a meglévőkhöz.

 

Az INTERTON Group a Magyar Zene Házában végzett munkájával több nemzetközi díjat is elnyert!


Az INTERTON Group a Magyar Zene Házában végzett munkájával elnyerte az InAVation Awards „Leisure and Entertainment” kategória díját! Az InAVation Awards mércét jelent az Európában, Közel-Keleten, Afrikában és azon túl tevékenykedő rendszerintegrátorok, tanácsadók és technológiai vezetők számára. A díjjal a legkorszerűbb technológiai innovációkat, valamint azokat az embereket ünneplik, akik nyitnak a formabontó megoldások felé.

 

Az INTERTON Group a Magyar Zene Háza állandó kiállításának attrakcióit kiszolgáló audiovizuális rendszerek tervezése és kivitelezése kapcsán Built Design Awards díjat nyert. A BLT Built Design Awards a kiemelkedő projektek megvalósításában résztvevő szakemberek munkáját ismeri el és díjazza világszerte. A díjjal olyan projektekre koncentrálnak, amelyek inspirálják a szakemberek következő generációját, szigorú bírálati folyamat révén ismerik el azokat, akik a megszokott teljesítményszintet meghaladják.

 

Az INTERTON Group a Magyar Zene Háza állandó kiállításának audiovizuális rendszereinek tervezési és kivitelezési munkájának kapcsán a döntőig jutott a világ egyik legnívósabb szakmai versenyén, az AV Awards-on! Az AV Awards felületet biztosít a teljes AV iparág számára, hogy a versenytársak közül kiemelkedő embereket, vállalatokat, projekteket és technológiákat elismerjen és jutalmazzon.

Információ
Szolgáltatások: Épülethangosítás, helyi hangosítás, konferenciarendszer, mobil audio, akadálymentesítés, intercom, megjelenítők, interaktív kijelzők, hatásvilágítás, mobil vizuáltechnika, integrált vezérlés
Megvalósítás: 2021, Budapest
Dátum: