Kölcsey Központ Debrecen – interton
A Kölcsey Központ vezérlőterme
A Kölcsey Központ vezérlőegységei
Y Kölcsey Központba telepített IVS vonalsugárzó
A Kölcsey Központ színpadtechnikája
A Kölcsey Központ fény- és hangtechnikai eszközei
A Kölcsey Központ függesztett hangszórói
A Kölcsey Központ megjelenítője
A Kölcsey Központ előadóterme

Kölcsey Központ Debrecen

Magyarország második legnagyobb kongresszusi központja, melynek audiovizuális rendszerét vállalatunk rekordidőt jelentő, kevesebb, mint fél év alatt építette fel.

Az elvégzett munka méretét és összetettségét jól szemléltetik a számszerű adatok: az épület 30 kilométer audiovizuális kábelt rejt magába, több mint 350 hangsugárzót építettünk be, amelyekhez majdnem 40 kW-nyi teljesítményerősítő tartozik. Emellett 13 db projektor és 600 fős tolmácsrendszer került beépítésre. Magyarországon elsőként a nagyteremben egy úgynevezett „non-inline” elven működő, a munkatársaink által kifejlesztett teremakusztikát módosító rendszer, a DCR is helyet kapott. A nagy térfogatú, visszhangos előcsarnokban nagy sikerrel debütált második generációs vonalsugárzónk, a VSK-sorozat. Az épületegyüttesben található még a Hotel Lyceum és a MODEM névre keresztelt kortárs múzeum is, amelyek audiovizuális rendszereit szintén vállalatunk tervezte és telepítette.

Információ
Szolgáltatások: Tolmácsrendszer, Teremakusztika, Megjelenítők, Konferenciarendszer, Intercom, Integrált vezérlés, Helyi hangosítás, Épülethangosítás, Broadcast
Megvalósítás: 2005, Debrecen
Dátum: