interton logo

Annak érdekében, hogy a kivitelezés során a megrendelő igényeinek megfelelő audiovizuális rendszerek készüljenek, az elvárásokat és a megrendelés műszaki tartalmát a tervezés során pontosan rögzíteni kell. Ezért a szakmailag megfelelő tervezési folyamat - és annak valamennyi eleme, tartalma - a beruházó illetve az üzemeltető alapvető érdekeit szolgálja.
A tervezés iteratív folyamat és bár a különböző tervfázisokban (pl. koncepcióterv, engedélyezési terv, tenderterv, kiviteli terv) eltérő részletességű dokumentációt kell kidolgozni, mindegyik során alapvető a folyamatosan alakuló létesítményhez való igazodás, amely ugyanúgy jelenti a megrendelői egyeztetéseket, mint a kapcsolódó szakági koordinációkat (építészet, gépészet, elektromosság, stb.). Alapvető, folyamatos feladatunk a tervezendő rendszerek bekerülési költségének kézben tartása, kontrollja.
A tervezés során komoly támogatást jelentenek a számítógépes modellező szoftverek, azonban ezek csak segédeszközök, így nem helyettesítik a mérnöki tudást és tervezést.
A tervezőmérnökök tapasztalata fontos tényező a megfelelő eredmény szempontjából, de legalább ilyen alapvető elvárás az adott szakterületre vonatkozó, a Magyar Mérnök Kamara által kibocsátott tervezői vagy szakértői engedély megléte.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.