interton logo

Az INTERTON Group huszonöt éves múltja, az audiovizuális rendszerek és eszközök területén ez idő alatt szerzett tapasztalatai, aktív nemzetközi szakmai kapcsolatai, harmincfős, felkészült, magasan kvalifikált szakember gárdája, mind-mind a megrendelők érdekeit szolgálja.
Az INTERTON Group az audiovizuális eszközök és szolgáltatások területén teljeskörű szolgáltatást biztosít, így az audiovizuális világ teljes vertikumában is, és annak mindegyik részterületén is, képes a legmagasabb szintű szakértői tanácsadást biztosítani ügyfeleinek.
A párhuzamos tanácsadói tevékenység az INTERTON Group valamennyi önálló szolgáltatási területének (felmérés, mérés, tervezés, kivitelezés, karbantartás) elengedhetetlen része, így természetesen - komplett megrendelések esetén - a teljes munkafolyamatot végigkíséri az INTERTON Group saját tanácsadási mechanizmusa.

Az audiovizuális területen történő tanácsadás, mint önálló szolgáltatás, minden esetben az INTERTON Group megrendelőinek egyedi igényei alapján történik.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.