interton logo

Manapság egy létesítmény korszerűségét, gazdaságosságát döntően befolyásolják az audiovizuális rendszerek, ezért kiemelten fontos a karbantartásuk.
Bizonyos alrendszereknél (pl. vészhangosítás) szinte kötelező, de más audiovizuális eszközparkoknál is javasolt a rendszeres, akár félévenkénti átvizsgálás, állapotfelmérés, esetleges javítás és szakszerű karbantartás.
Minél gyakrabban van ez a tevékenység, annál kevésbé érik váratlan, a megbízható működést befolyásoló események az üzemeltetőt.
A karbantartás során - a rendszerességtől függően - a teljes rendszer átvizsgálásra kerül, beleértve a kábelhálózatot, a mechanikai és elektromos összetevők állapotát, de jól becsülhető a berendezések várható élettartama, javaslat készülhet a tartalék alkatrészek beszerzési időpontjára, sőt, ellenőrző mérések elvégzése is célszerű.
A karbantartási szolgáltatás meghatározó részei a hibabejelentésre rendelkezésre álló időintervallum, a reakcióidő és kiszállási idő, de ugyanilyen alapvető az olyan szakképzet szerviz szakember, aki a rendszer- és eszközismereten túl az adott létesítmény audiovizuális rendszerét is ismeri.
Fontos megjegyezni, hogy a garanciális időszak alatti kivitelezői kötelezettségek nem helyettesítik a karbantartási feladatokat.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.