interton logo

Ahhoz hogy a tervezési, ajánlatadási, kivitelezési és karbantartási folyamatok eredményeképpen olyan audiovizuális rendszerek kerüljenek összeállításra, amelyek pontosan megfelelnek majd a beruházói elvárásoknak, először is tisztázni kell az igények szakmai tartalmát.
Mi a beruházás célja? Milyen funkcionális elvárásoknak kell megfelelni? Vannak-e egyedi igények? Mekkora a rendelkezésre álló anyagi keret? Milyen időtávon belül várják a beruházás megtérülését? Vannak-e konkrét gyártmány preferenciák?
Sok egyéb mellett, ilyen kérdésekre kell előzetesen választ kapnunk, majd ezek ismeretében leszünk képesek segíteni az optimális műszaki megoldások kiválasztásában.
A felmérési munka többlépcsős. Kezdődik a helyszín és a létesítmény megismerésével (tervrajzok vagy ezek hiányában a fizikai méretek felmérése, a tervezendő rendszerek szempontjából szükséges körülmények felmérése – pl. teremakusztika, fényviszonyok, nyomvonalak, stb.) ezt követi a megrendelői igények tisztázása, majd a tanácsadási folyamat végeztével a megfelelő koncepció kialakításával zárul.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.