interton logo

A videokonferencia leegyszerűsítve a telefonálás bővített funkciójú változata. Lehetővé teszi, hogy a résztvevők a hangkommunikáción túl valós időben lássák is egymást, de a kamera képének továbbításán kívül dokumentumok, képernyőtartalmak is megoszthatóak. Gyors terjedésének oka, hogy alkalmazásával drasztikusan csökkenthető az utazással töltött idő, valamint az utazásra költött pénz, ugyanakkor szinte teljes értékű tárgyalási szituációt biztosít.
Az audio és video jelek felvételük és tömörítésük után számítógépes hálózat segítségével, digitálisan kerülnek továbbításra a fogadó felekhez. Kezelésük intuitív, felhasználóbarát felületen történik.
A kommunikációs eszközök széles skálája áll rendelkezésre, melyek egyik végén a mobil készülékek (telefon tablet) állnak, másik végén a kifejezetten videokonferencia céljaira kialakított helyiséggel, a résztvevőket életnagyságban megjelenítő, nagyfelbontású kamerákkal és megjelenítőkkel.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.