interton logo

Tárlatvezető rendszerek két fő csoportját a vezetett és a látogató által önállóan használható megoldások jelentik. A vezetett rendszerek esetén a tárlatvezető hangját vezeték nélküli átvitellel továbbítják a látogatókhoz. Kisméretű, kényelmesen viselhető eszközeik nagy segítséget jelentenek az elhangzott információk követésében.
A látogató által önállóan használható rendszerek nagy előnye, hogy az információk elérését a használó saját ritmusának, érdeklődési körének megfelelően érheti el. Egyszerűbb típusai csak audio információt szolgáltatnak, a fejlettebb eszközök multimédiás tartalmat is biztosítanak.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang- és fénytechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél