interton logo

A színpadvilágítási rendszer a hatáskeltés, látványtechnika ill. művészeti kifejezés eszköze kulturális létesítményekben (színház, művelődési ház), koncerteken, rendezvényeken. Két alapvető feladatot lát el. Egyrészt megvilágítja a színpadon levő művészeket, díszletet, valamint látványkeltési szerepe van az atmoszférán megtörő, többnyire koncentrált fénycsóvák segítségével. Az atmoszférát előállíthatja füstgép, vagy hazer, de akár szárazjég is.
A fényvetők lehetnek manuálisan beállítható, statikus berendezések (fresnel, PC, profil lámpa), , amelyek fényerejedimmerrel (teljesítményszabályozó) vezérelhető, illetve színszűrőkkel lehet kiegészíteni őket. Az intelligens robotlámpák teljesen automatikusan, távolról vezérelhető fényvetők, sokoldalú felhasználásra alkalmasak.
A színpadvilágítást fényvezérlő pult segítségével programozhatjuk, távirányíthatjuk,megmondhatjuk, hogy melyik robotlámpa hova világítson, és azt milyen színnel, mintával, fényerővel tegye és számos egyéb hasznos funkciók is elérhetők a segítségével (pl. 3D pixel mapping).
A színpadvilágítási rendszerek hatékonysága a korszerű LED technológiának köszönhetően drasztikusan növelhető.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.