interton logo

A kifejezés az adatok továbbításának módját jellemzi, nem pedig az átvitt adatokat. Az adatok hagyományos elérésekor az adathordozó rendelkezésre áll, mely az összes adatot tartalmazza (pl. egy könyv). Streaming esetén egy számítógép, vagy egyéb készülék, amely a stream-et előállítja, teszi a végfelhasználók számára az adatokat elérhetővé (pl. egy rádióadás). A végfelhasználók a küldő eszköz által meghatározott módon, sebességgel férnek hozzá az adatokhoz, bár ezt a felhasználó esetenként befolyásolhatja (megállíthatja, előre lépetheti, stb.)Bár a streaming nem zárja ki az analóg jelátvitelt, mégis szinte kizárólag digitális tartalmakkal kapcsolatban alkalmazzák. Néhány példa ezekre: internetes TV és rádió, IP kamerák képének továbbítása, stb. A tartalmak továbbítása tömörített formában történik, ami az átvitt jelek minőségére komoly hatást gyakorol. A tömörítés mértékét meghatározhatja a rendelkezésre álló sávszélesség, a tömörítést végző eszköz kapacitása, ill. a felhasználói igény. Stream-ként továbbított adatok rögzítése is megoldható.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.