interton logo

ProAudio rendszerek leggyakrabban a nagy hangnyomású, jó/kiváló hangminőségű, professzionális technológiát alkalmazó hangrendszerek, például színházakban, koncerteken, stadionokban. E mellett a felvételi és utómunka stúdiók, broadcast rendszerek is ebbe a kategóriába tartoznak. A jelút egyes elemeinek - mikrofonok, egyéb jelforrások, jelátvitel, bejátszó és felvételi eszközök, processzorok, keverőpultok, teljesítményerősítők, hangsugárzók - kiválasztása és használata önmagában is komoly felkészültséget, szakértelmet igényel.  A hangátviteli lánc - egyre ritkábban - szimmetrikus, analóg kialakítású, vagy valamilyen digitális kódolást használ. Ez utóbbi számos előnnyel jár, pl. kisebb zavarérzékenység, nagy mennyiségű audio csatorna továbbítása, kisebb kábelezési igény.
Az alkalmazott műszaki megoldásoknak, azon túl, hogy a hangminőség tekintetében kiemelkedőt nyújtanak, számtalan egyéb, gyakran igen szigorú feltételnek is meg kell felelniük. Felhasználásuk jellegéből fakadóan robosztusak, tartósak, jó ergonómiai kialakításúak.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.