interton logo

Korunk igényeinek megfelelően a mozitechnológiában a 35mm –es filmet és analóg vetítőrendszereket felváltották a digitális képalkotáson alapuló, nagy felbontású vetítőrendszerek.
A moziban vetített képet ma már egy csaknem ugyanolyan projektor hozza létre, mint amivel egy nagyobb előadóteremben találkozhatunk. A különbség a részletekben rejlik, mivel a moziprojektor színmegjelenítési képessége a mozifilm szabványoknak megfelelő, illetve meghaladja a hagyományos videóprojektorok által biztosított képminőséget.
A filmeket ma már az IT iparágból jól ismert háttértárolón kódolva tárolják, és csak a megfelelő műszaki feltételek együttes megléte esetén lehet azokat a nagyközönség számára bemutatni.
A moziterem hangrendszere elhelyezést és összetételt tekintve hasonlatos a hagyományos házi mozi rendszerekhez, optimalizálva a megfelelő moziélményhez. A mozihang tekintetében korunk forradalma a Dolby Atmos, mely akár több mint 11 hangcsatorna együttes használatával teljesen újra értelmezi a térhatás élményét, minden eddiginél jobb dinamikát is eredményezve.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.