interton logo

A megjelenítő rendszerek a képi tartalmak ill. videók megjelenítésére szolgálnak, kültéren és beltéren egyaránt. Az alkalmazott technológiától függően megkülönböztetünk LCD/Plazma kijelzőket, projektorokat, LED falakat.
Kisebb méretben jellemzően prezentációs eszközként használhatók pl. előadótermekben, valamint hálózatba kötve, távmenedzselhető módon, információs kijelző rendszerként (ún. Digital Signage) működnek bevásárlóközpontokban, üzletekben, kulturális létesítményekben, konferenciaközpontokban, közlekedési intézményekben.
A nagyobb méretű megjelenítő rendszerek bel- vagy kültéri közönségtájékoztatásra, hirdetési felületként, vagy szórakoztatásra használhatók többek között sportlétesítményekben, közterületeken, közlekedési intézményekben.
A megjelenítő rendszerek egyik speciális alkalmazási területe a művészeti kifejezés, hatáskeltés. Ebbe a kategóriába tartozik az épületfestés, a tárgyakra történő 3D vetítés, a panorámavetítés valamint a 2D/3D mozi is.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.