interton logo

A telefonhálózattól független beszéd/video célú kommunikációt tesz lehetővé. A hang/kép átvitelén kívül vezérlések is továbbíthatóak. Az eszközök főként vezetékes kapcsolatban állnak egymással, jellemzően fix telepítésűek. Összekapcsolhatóak a telefonhálózattal, épület/vészhang rendszerekkel, rádiós adó-vevő hálózatokkal. Legegyszerűbb formái néhány végpontot tartalmaznak, de komplex, több száz végpontos hálózatok is kialakíthatók. Számtalan kialakítású végpont áll rendelkezésre az egyszerű, egy nyomógombot tartalmazó kaputelefontól a video kijelzőt is tartalmazó központi egységekig. A hagyományos kialakítású hálózatok analóg átvitellel működnek, a korszerű változatok digitálisak (IP Intercom). Akár arra is lehetőség van, hogy a létesítmény meglévő Ethernet infrastruktúráján kapcsolódjanak. Ezek további előnye, hogy akár interneten keresztül is képesek egymással kommunikálni.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.