interton logo

Összetett szolgáltatást nyújtó rendszer, melynek fő célja a vendégek számára egyszerűen kezelhető, kényelmi szolgáltatások biztosítása, a szállodaüzemeltetésnek pedig gyorsabb, megbízhatóbb adminisztrációt és a vendégek által kezelt eszközök biztonságos működését jelenti.. Alapfunkciója TV csatornák biztosítása a szobákban. Ezen felül különböző további, a készülék távirányítója segítségével elérhető szolgáltatásokkal bővíthető, pl.: fizetős TV csatornák kezelése, beépített játékok, videotéka, zenelejátszó, ébresztés, hotel promóciók és reklámok megjelenítése. A rendszer összekapcsolható a hotel számlázási rendszerével is, ekkor lehetővé válik a vendégek számára a számla megtekintése, az expressz kijelentkezés és hasonló kényelmi szolgáltatások is. A hotelszobákban lévő TV-készülékeket a fenti funkciókat biztosító, központilag elhelyezett komponensek egészítik ki.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.