interton logo

A média világában egy valami biztos: a változás. Elmosódnak a határok a televíziózás, a filmkészítés, a youtube és általában az informatika alkalmazásai között.
A digitális és file-alapú rögzítést végző kamerák megjelenésével az évtizedekig ismert munkafolyamatok drámai átalakuláson mentek keresztül és az iparágakon átnyúló fejlesztési folyamatok soha nem látott mértékben gyorsítják fel a változásokat.
A produkciós és műszaki feladatok megoldására olyan partnerre van szüksége, aki követi, érti és tudja alkalmazni a változásokat, aki beszéli a produkciós szakemberek és a műszaki kollégák nyelvét és észreveszi azokat az igényeket is, amik a megrendelőben még esetleg meg sem fogalmazódtak.
Ezért fontos a korszerű média világának minden szegmensében otthonosan mozogni:televíziós produkciós stúdiók, adásgrafikai rendszerek, virtuális és augmented reality megoldások, adáslebonyolító, hírszerkesztőségi és MAM rendszerek, korszerű utómunka - és fényelő, finiselő elképzelések megvalósításában egyaránt gyakorlattal rendelkezni.
És hogy a broadcastvilágának komplexitását érzékeltessük, néhány további terület, amely szintén naprakész ismereteket igényel: filmprodukciók, mozi filmek világában a nagy szenzoros digitális mozi kamerák alkalmazása és felvételeik akár ultra nagy felbontású feldolgozása; egyedi produkciós igények testre szabott szoftverfejlesztéssel; sportközvetítések egyedi adásgrafikai megjelenése; gólbíró és játékosmozgás-elemző rendszerek; egyéb, adatbázis-kezelésű és GPU-alapú grafikai megjelenítéssel kapcsolatos rendszerek, egyedi fejlesztések.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.