interton logo

WestEnd City Center

A WestEnd City Center Kelet-Közép-Európa legnagyobb területű bevásárlóközpontja. A gigantikus épületkomplexum információs hangszolgáltatásának tervezése és kivitelezése komoly szakmai feladat, amellyel az épület tulajdonosa az INTERTON Group -ot bízta meg. A 30 zónára osztott óriási területet, 500 db, - többségében speciális - hangsugárzó segítségével látja el információval és háttérzenével a hangközpont. A rendszer megbízható működése érdekében, a központi egység folyamatosan ellenőrzi a hangköröket, a bemondó mikrofonokat valamint a rendszer erősítőit és jelzi, ha bármilyen hiba jelentkezne. Erősítő meghibásodás esetén a tartalékerősítő váltás automatikus megtörténik. 1. Helyszín: Budapest
 2. Telepítés éve: 1999
 3. Kategória: bevásárlóközpont, áruház
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, pro audio
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.