interton logo

Veszprém Aréna

A több mint 5000 ülőhellyel rendelkező Veszprém Aréna az ország második legnagyobb vidéki sport- és rendezvénycsarnoka. Az óriási befogadó képesség nagy felelősséggel is jár, melynek érdekében cégünk két egymással kapcsolatban álló hangrendszert telepített. Az akusztikailag kezeletlen felületekből adódó rossz akusztikai körülményeket gondos tervezés és a hangsugárzó rendszer irányítása ellensúlyozza. A tervezés, mérések és számítógépes modellezés eredményeképpen, a csarnoktérben központi hangsugárzó rendszert telepítettünk a mennyezethez erősítve. 1. Helyszín: Veszprém
 2. Telepítés éve: 2008
 3. Kategória: sportlétesítmény, sportcsarnok
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, pro audio
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.