interton logo

Szegedi Tudományegyetem - TIK

A Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központja egy kifejezetten sokrétűen felhasználható konferencia központ. A három legnagyobb előadóterem 700, 200 illetve 180 fő befogadására képes. Az audiovizuális rendszerekben felhasználandó termékek kiválasztásánál és telepítésénél fontos szempont volt az egyszerű használat, a könnyű kezelhetőség. A legnagyobb előadóteremhez tartozó felügyeleti központból lehetőség nyílik a mikrofonok, hangforrások keverésére, a vetítés vezérlésére, és akár annak továbbítására az épületet behálózó videó rendszerre. A telepített berendezéseket folyamatosan bővíti és korszerűsíti az üzemeltetés, így mára már tolmács és több mobil rendszerrel is rendelkezik a modern épület. 1. Helyszín: Szeged
 2. Telepítés éve: 2004
 3. Kategória: oktatási intézmény
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, pro audio, tolmácsrendszer, konferenciarendszer, megjelenítő rendszerek (projektorok)
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.