interton logo

Pannonhalmi díszterem

A Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Egyházzenei Szakközépiskola és Kollégium a Pannonhalmi Bencés Főapátsággal egybeépült, a bencés kongregáció által fenntartott, neves középiskola. 2016-ban a régi tornaterem funkcióváltáson ment át: sportlétesítményből egy többfunkcionális, különböző igényeket kielégítő kulturális teret hoztak létre. Feladatunk az összetett igények felhasználóbarát megoldása volt. Ezért úgy került a rendszer tervezésre és kivitelezésre, hogy az üzemeltető egy falra szerelt tabletről egyetlen gombnyomás segítségével tudja kiválasztani, majd elindítani a mozi vagy a koncert funkciókat, amely által legördülnek a sötétítő vásznak, elindul a projektor vagy a megfelelő hangsugárzók aktiválódnak. 1. Helyszín: Pannonhalma
 2. Telepítés éve: 2016
 3. Kategória: oktatási intézmény
 4. Telepített rendszerek: proaudio, megjelenítő rendszerek, vezérlőrendszer, színpadvilágítás, színpadgépészet, AV jeltovábbítás, indukciós hurok, mozi
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.