interton logo

Páduai Szent Antal Templom

A templomok állandó problémája a megfelelő beszédérthetőség biztosítása. Ez csak körültekintő tervezéssel és olyan telepített hangrendszerekkel oldható meg, amelyek a visszhangos környezet ellenére is garantálják a megfelelő eredményt. A Páduai Szent Antal Templomban az előzőleg tapasztalt, zavaró gerjedés megszűntetése is megoldandó feladat volt. Az INTERTON Group saját szabadalma, az IVS vonalsugárzó megfelelt ennek a kritériumnak, emellett a műemléki környezetbe is tökéletesen illeszkedik. A rendszer további elemei az öt csatornás keverőerősítő, a vezeték-nélküli mikrofonrendszer és a digitális gerjedés-gátló.
 1. Helyszín: Békéscsaba
 2. Telepítés éve: 2012
 3. Kategória: egyházi intézmény
 4. Telepített rendszerek: IVS, hangosítás
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.