interton logo

Nokia Üzemcsarnokok

A gyáróriás komáromi gyárkomplexumához tartozó csarnokok információs hangrendszereit az INTERTON Group telepítette. A gyártósorok működése jelentős zajterheléssel jár, mely zajterhelés mellett szükség van a csarnokokban dolgozó több száz ember informálására, megfelelő hangnyomás és beszédérthetőség mellett. Ez a csarnokokban egymástól függetlenül működő, azonban egymással kapcsolatban álló hangrendszerek elsődleges feladata. Amellett hogy a hangközpontok felügyelik a perifériákat, a hanghálózatot, az erősítők állapotát, kapcsolatban állnak a tűzjelző központokkal is, így automatikus módon reagálva indítják a tárolt vészüzeneteket, amikor erre kerül a sor. 1. Helyszín: Komárom
 2. Telepítés éve: 2003-2007
 3. Kategória: ipari létesítmény
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, IVS, pro audio
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.