interton logo

MOL Aréna Sóstó

 • csütörtök, 26 szeptember 2019 10:56

A MOL Aréna Sóstó az UEFA 4-es és MLSZ I. osztály „A” kategóriának megfelelően került kialakításra. Az INTERTON Group feladata a stadion lelátó és pályahangosításának, a beléptető kapuk hangosításának és a pénztárakhoz telepített indukciós huroknak a tervezése és kivitelezése volt. A nagy hangnyomás, megfelelő lefedettség és jó beszédérthetőség érdekében időjárásálló Community hangsugárzókat használtunk a pálya és lelátó hangosításához. A rendszer átadása előtt több, mint 40 mérőponton ellenőriztük a hangnyomás, frekvenciaátvitel és beszédérthetőség (STI-PA) értékeket és mindenütt a megrendelő által elvárt és a tenderterv előírásainak határértéke felett teljesített a rendszer. 1. Helyszín: Székesfehérvár
 2. Telepítés éve: 2018
 3. Kategória: sportlétesítmény/rendezvényhelyszín
 4. Telepített rendszerek: lelátó és pályahangosítás, indukciós hurok
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.