interton logo

Magyar Sport Háza

A magyar szakági sportszövetségek irodáinak otthont adó épület információs hangrendszerét és a csaknem 200 ülőhelyes konferencia terem teljes interaktív audiovizuális rendszerét, az INTERTON Group szakemberei tervezték és telepítették. A konferenciaterem belsőépítészeti kialakítása már korábban elkészült, így külön kihívást jelentett a rendszerek utólagos telepítése.

A Magyar Sport Házában évente számos alkalommal tartanak nagy létszámú, sok esetben nemzetközi konferenciát, tanácskozást. Ezek audiovizuális lebonyolító rendszere magába foglal egy digitális, vezeték nélküli szavazó- és egy tolmácsrendszert is. A hordozható, érintőképernyős vezérléssel egyszerűen és gyorsan vezérelhető a hangosítás, a bejátszó eszközök, a vetítéstechnika, a világítás minden szintje és az árnyékolástechnika is. A terem hatásvilágítási rendszerének tervezését és kivitelezését szintén az INTERTON Group végezte.
 1. Helyszín: Budapest
 2. Telepítés éve: 2008-2014
 3. Kategória: konferencia- és tanácstermek
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, pro audio, tolmácsrendszer, konferenciarendszer, szavazórendszer, megjelenítő rendszerek (projektorok), vezérlőrendszer, színpadvilágítás
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.