interton logo

Körmend Batthyány-Strattmann kastély

Az 1975-ben átadott, egykori lovardából kialakított színházterem teljeskörű felújításon, modernizáláson esett át. Nemcsak a nézőtér és a színpad, de az elavult fény- és hangtechnika is cserére került, melyek által a terem így alkalmassá vált nemcsak színházi előadások bemutatására, de könnyűzenei koncertek, hangversenyek és filmvetítések, valamint városi és iskolarendezvények megtartására is. 1. Helyszín: Körmend
 2. Telepítés éve: 2016
 3. Kategória: kulturális létesítmény
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, proaudio, megjelenítő rendszerek, színpadvilágítás, színpadgépészet, AV jeltovábbítás, indukciós hurok
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.