interton logo

Infopark „C” épület

A Siemens Rt. az Infopark „C” épületének információs és vészhangrendszerének tervezésével és kivitelezésével bízta meg az INTERTON Group -ot. A telepített rendszer intelligens hangközpontra épül, a rendszer főbb egységei a bemondómikrofonok, a digitális üzenettároló egység, a tartalékerősítő váltó alrendszer, a hangsugárzók és az erősítők. 1. Helyszín: Budapest
 2. Telepítés éve: 2004
 3. Kategória: irodaház
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.