interton logo

IKEA Áruházak

Az IKEA két magyarországi áruházában az INTERTON Group által telepített és karbantartott hangrendszer biztosítja a vevők tájékoztatását és a folyamatos háttérzene sugárzását. Az IKEA szigorú minőségbiztosítási követelményei a hangrendszerre is kiterjednek, ezért a budaörsi áruházba hazánk egyik legfejlettebb hangközpontját telepítettük. A rendszerek karbantartási feltételei is rendkívül szigorúak, hiszen mind a készenléti, mind a reakcióidővel szemben támasztott elvárás nagyon magas.
 1. Helyszín: Budapest, Budaörs, Soroksár
 2. Telepítés éve: 2003, 2010, 2017
 3. Kategória: bevásárlóközpont, áruház
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, vizuáltechnika
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.