interton logo

Hungaroring

A Hungaroring Magyarország egyik szimbóluma, a Forma 1 Magyar Nagydíj helyszíne, az F 1-es pilóták kedvenc versenypályája. A professzionális körülmények fenntartása és biztosítása érdekében a pálya területén üzemelő videó rendszer fejlesztése, felújítása időről-időre elengedhetetlen feladat. A 2014-ben lezajlott korszerűsítést - a rendszer alapját képező központi elemek, kábelkapcsolatok és jelfeldolgozók cseréjével – az INTERTON Group végezte el.

Az újonnan telepített eszközpark célja a különböző végpontokról érkező videó jelek fogadása, a megfelelő végpontok felé történő továbbítása, a kiválasztott csatornák képrögzítése, valamint a megjelenítő eszközök kiszolgálása. Az óriási távolságokat IP hálózati alapon működő átalakítókkal oldja meg a rendszer.




 1. Helyszín: Mogyoród
 2. Telepítés éve: 2014
 3. Kategória: sportlétesítmény
 4. Telepített rendszerek: AV jeltovábbítás, megjelenítő rendszer (LCD kijelző)
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.