interton logo

Hotel Füred

A Hotel Füred a négycsillagos szállodáktól elvárható összes feltételnek megfelel: wellness, szépségsziget, bowling klub, étterem, négy konferenciaterem és két tárgyaló terem is található a hotelben. Ezek a területek hangosítás és vizuál- ill. konferenciatechnika szempontjából is különböznek, így az INTERTON Group feladata olyan audiovizuális rendszer tervezése és kivitelezése volt, amely maximálisan megfelel a komplex megrendelői igényeknek. 1. Helyszín: Balatonfüred
 2. Telepítés éve: 2015
 3. Kategória: vendéglátó-ipari létesítmény, konferencia- és tanácsterem
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, pro audio, AV jeltovábbítás, megjelenítő rendszerek, vezérlő rendszerek, Hotel TV, indukciós hurkok
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.