interton logo

Hotel Divinus

A Hotel Divinus az öt csillagos szállodáktól elvárható összes feltételnek megfelel: a hotelben wellness, fittnes rész, étterem és öt konferenciaterem is található. Ezek a területek hangosítás és vizuál- ill. konferenciatechnika szempontjából is különböznek, így az INTERTON Group által tervezett és kivitelezett rendszerrel kapcsolatos megrendelői utasítás a komplex igények maximális kielégítése volt. A szálloda minőségi elvárásának megfelelően telepített és rendszerbe szervezett eszközök könnyen használhatóak, jól elrejtettek, sokrétűen bővíthetőek és alakíthatóak. 1. Helyszín: Debrecen
 2. Telepítés éve: 2008
 3. Kategória: szálloda, rendezvényközpont, fittnes, wellnes, vendéglátó-ipari létesítmény
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, pro audio, megjelenítő rendszerek (projektorok)
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.